top_viardios.jpg

Vi är DIOS

Vi som jobbar på DIOS har alla någon koppling till lagidrott. Från den världen har vi plockat med oss målmedvetenheten och kunskapen om att det är samarbete som gör att vi lyckas. Vår gemensamma drivkraft är viljan att göra ett bra jobb och att få nöjda kunder.

I likhet med sportens värld har vi möjlighet att plocka in folk och växa när omständigheterna kräver. Tillfälliga arbetstoppar löser vi med en personalpool som vi anlitar kontinuerligt. Det innebär att även vår extrapersonal har kunskap om arbetsprocesserna.

 Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta Iver Schmidt, is@vtoc.se

 

Toni Hilkamo, arbetar i produktionen

Toni har arbetat på DIOS i snart 10 år, och att det blev just DIOS är innebandyns förtjänst. För den är både anledningen till att han började och till att han har valt att stanna kvar. Efter att ha jobbat extra för att få ihop pengar till lagkassan blev han erbjuden en fast tjänst.

 - Jag gillar stämningen och det är ett bra gäng, och det märks att många har spelat i något lag, för här är det naturligt att vi arbetar tillsammans. Alla är bra på att hålla fokus på målet och gillar att jobba mot ett resultat.