DIOS expanderar

27 september, 2018 |

DIOS expanderar genom att utöka verksamheten med en lokal på närliggande Transportgatan 39. Vi har haft förmånen att ha existerande kunder som växer samtidigt som vi lyckats knyta nya kunder till oss. Hittills i år har vi bl.a. fått Göteborg & Co, ICA och Jotun som nya kunder. det är ju fantastiskt trevligt och innebär att vi inte längre får plats på Orrekulla Industrigata utan vi behöver mer plats. Vi har då tagit beslutet att flytta det ena av våra verksamhetsben, tredjeparts logistiken (3pl), till Transportgatan medan de två andra benen, fullfillment(adressering, kuvertering o inplastning) och kampanjpackningarna, blir kvar på Orrekulla Industrigata. 3pl verksamheten kommer att vara i full gång fr.o.m. måndagen 1 oktober 2018.

Inlagd under: Nyheter