top_foretaget.jpg

Företaget

Om oss

Vår filosofi är att effektivisera distribution och lagerhållning genom att hela tiden förbättra de analoga processerna. För även om vi lägger kvantiteten i det automatiska – inplastning, adressering, kuvertering och etikettering – är det vår handpåläggning som är avgörande för kvalitetshöjden. Den mänskliga faktorn är för oss något positivt. Vi vet att vår målsäkerhet inte vore så bra om vi inte hade fingertoppskänslan när vi plockar ihop, kontrollerar och planerar. En noggrannhet som en maskin aldrig kan ersätta.

DIOS har funnits sedan 1994 och står för Distribution, Import och Service och det är fortfarande det vi arbetar med.

Vi är rankade AA (Dubbel-A) enligt Soliditets kreditvärderingssystem, vilket bl a innebär att våra nyckeltal ligger över branschens genomsnitt.

 

Klimatvänliga transporter

Genom att vi sampackar och sköter större leveranser skonar vi miljön, och vi samarbetar enbart med partners som har samma miljöfilosofi som vår. Bring Citymail är ett bra exempel. De är världens första klimatneutrala postdistributör som klimatkompenserar både för sig själva och för sina underleverantörer.

Vilka material vi väljer att arbeta med är också viktiga faktorer för miljön, och vi jobbar aktivt med att optimera utifrån såväl funktion som vikt. Något som även är positivt för all personal som arbetar med uppdraget.