Distribution av SP mtrl

Säljmaterial till butik

Distributionscenter för marknadsföringsmaterial – Säljmaterial till butik

Samla allt butiksmaterial och sp-material hos oss: kataloger, skyltar, affischer, ställ mm så ser vi till att rätt produkter kommer ut till rätt mottagare. Vi plockar ihop och packar oavsett om det är individuella sändningar eller standardiserade paket, och har koll på att det synkas med övriga kampanjer och er mediaplan. Om det tillkommer ytterligare trycksaker skickar vi antingen ut per automatik, eller lagerför så att det går att beställa via mail eller webshop.

 

Vinst är allt som räknas

Vi hjälper er att hålla nere era kostnader för porto och frakt, och ni får en rörlig kostnad istället för en fast för er distribution och lagerhållning. Ni betalar aldrig mer än det ni använder er av. Samfrakt minskar också risken för svinn och att material glöms bort, och självklart ger det miljömässiga vinster.

 

Återförsäljare

Vi har särskilt administrativt system för återförsäljare där alla artiklar läggs upp för kontroll av lagersaldon och förbrukning av respektive artikel. Ni kan även kategorisera återförsäljarna så att de bara får mängden material som motsvarar deras försäljningsresultat. Ur systemet är det sen enkelt att få fram statistik på till exempel åtgång per artikel per återförsäljare.