Lagerhållning & distribution för
E-handel

Distributionscenter med support och fullservice.
Kontakta oss

Kampanjer

Vi har kapacitet att hantera både små och stora plock och pack volymer.

Samfrakt

Skicka trycksakerna till oss så lagerför vi dem åt er på ett säkert sätt.

Lagersaldon

Vi kan föra statistik på åtgång och saldo och signalera om det behövs tilltryck.
Vi erbjuder lagerservice

Heltäckande tjänster för distribution av marknadsmaterial

Som lagerhotell och distributionscenter har vi möjlighet att lagerföra, packa och skicka många olika sorters material på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.
  • 15 års erfarenhet
  • Miljövänligt
  • Fakturahantering
  • Medlemsregister
  • Kostnadseffektiva utskick
  • Kontroll av lagersaldon

Support & fullservice - vi kallar det lagerservice

Billes Dios har jobbat med lagerhållning, plockning av order och utskick i över 15 år och har stor erfarenhet av hur området har förändrats. Vi har sett hur tajming och individuella erbjudanden har hamnat allt mer i fokus, och våra kunskaper och väl inarbetade processer hjälper er att få er verksamhet att lyfta. Erfarenheter som direkt går att applicera på e-handel och distanshandel, eftersom vi även kan hantera fakturering, betalningspåminnelser och returer. Vi hjälper er att hålla medlemsregistret uppdaterat, och har en särskild ansvarig som ser till att säkerheten kring ert register håller högsta nivå.

Som lagerhotell och distributionscenter har vi möjlighet att lagerföra, packa och skicka många olika sorters material på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Kommer ert gods från utlandet sköter vi även införtullning. Genom att samla allt hos oss får ni snabbt en överblick av försäljnings- och orderstatistik, och dessutom har vi möjlighet att se över alla led så att ni får en så effektiv process som möjligt. Vi kan lager och logistik och har valt att kalla det lagerservice.

Kontakta en säljare

Jobba hos Billes Dios

Intresserad av att jobba hos oss?

Skicka spontanansökan

Billes Dios plockar, packar, adresserar och distribuerar.