Säljmaterial till butik och säljkår

Distributionscenter för marknadsföringsmaterial.
Kontakta oss

Kampanjer

Vi har kapacitet att hantera både små och stora plock och pack volymer.

Samfrakt

Skicka trycksakerna till oss så lagerför vi dem åt er på ett säkert sätt.

Lagersaldon

Vi kan föra statistik på åtgång och saldo och signalera om det behövs tilltryck.
Vi synkar utskick med er mediaplan

Heltäckande tjänster för distribution och lagerhållning

Vi hjälper er att hålla nere era kostnader för porto och frakt, och ni får en rörlig kostnad istället för en fast för er distribution och lagerhållning. Ni betalar aldrig mer än det ni använder er av.
  • Rätt produkter & mottagare
  • Miljövänligt
  • Synkning av kampanjer
  • Adressregister
  • Håller nere kostnaderna
  • Kontroll av lagersaldon

Effektiv distribution av säljmaterial till butik hos Dios.

Samla allt butiksmaterial och sp-material hos oss: kataloger, skyltar, affischer, ställ mm så ser vi till att rätt produkter kommer ut till rätt mottagare. Vi plockar ihop och packar oavsett om det är individuella sändningar eller standardiserade paket, och har koll på att det synkas med övriga kampanjer och er mediaplan. Om det tillkommer ytterligare trycksaker skickar vi antingen ut per automatik, eller lagerför så att det går att beställa via mail eller webbshop.

Vi hjälper er att hålla nere era kostnader för porto och frakt, och ni får en rörlig kostnad istället för en fast för er distribution och lagerhållning. Ni betalar aldrig mer än det ni använder er av. Samfrakt minskar också risken för svinn och att material glöms bort, och självklart ger det miljömässiga vinster.

Vi har särskilt administrativt system för återförsäljare där alla artiklar läggs upp för kontroll av lagersaldon och förbrukning av respektive artikel. Ni kan även kategorisera återförsäljarna så att de bara får mängden material som motsvarar deras försäljningsresultat. Ur systemet är det sen enkelt att få fram statistik på till exempel åtgång per artikel per återförsäljare.

Kontakta en säljare

Jobba hos Billes Dios

Intresserad av att jobba hos oss?

Skicka spontanansökan

Billes Dios plockar, packar, adresserar och distribuerar.